O nama

Reditus d.o.o. za računovodstvene usluge, knjigovodstvene usluge i savjetovanje je poduzeće čija je osnovna djelatnost vođenje poslovnih knjiga za pravne i fizičke osobe koje obavljaju samostalnu djelatnost. Knjigovodstvene usluge pruza stručan i iskusan tim od 4 djelatnika.

Od toga :

Ovlašteni računovođa – Besima Palangić, dipl.oec – član uprave društva

Samostalni računovođa – Elvira Radaslić

Samostalni računovođa, dipl. oec. – Edina Lanjgić

                                                       Administrator mreže – Kenan Palangić

Usluge obavljamo malim i srednjim trgovačkim društvima i obrtima, među našim klijentima spadaju i pomorci, umjetnici i neprofitne organizacije. Djelatnosti kojima se bave naši klijenti su različite i spremni smo preuzeti pružanje usluga za širi krug djelatnosti.

Naše usluge trudimo se da obavljamo nadasve u skladu sa zakonskim propisima, ažurno i kvalitetno.

Svaki klijent je za nas od posebne važnosti. Činjenica da imamo dugogodišnju suradnju sa velikim dijelom naših klijenata govori o našoj kvaliteti.

Posjedujemo potrebne kvalifikacije i certifikat ovlaštenog računovođe. Pretplaćeni smo na stručne časopise, a redovno nazočimo seminaraima, radionicama i tečajevima kako bismo bili u tijeku sa svim promjenama koje se tiču naše djelatnosti.

Od prvog dana uvođenja e-Fina i e-Porezna korisnici smo njihovih usluga. Zahvaljujući tome, naši klijenti ne gube vrijeme na dolaženje i potpisivanje dokumentacije koja se dostavlja u Poreznu upravu, Regos ili Finu.

Našom uslugom i savjetima možemo pomoći Vašem poslovanju.

Dobrodošli,

Besima Palangić,dipl.oec
Ovl.računovođa

 

Registrirano kod Trgovačkog suda u Rijeci Tt-09/579-2.
Žiro račun kod OTP Banke dd u Rijeci, 2407000-110035582.
Temeljni kapital od 20.000,00kn uplaćen u cijelosti.